Figuurcorrectie en afslanken met behulp van: Slime Line Combo & Body wrapping

Deze behandelingen zijn uitermate geschikt tegen overtollige kilo's en centimeters. Er wordt gebruik gemaakt van 2 soorten technieken om zo het beste resultaat te behalen. Met behulp van de Slimeline Combo en Bodywrapping in combinatie met dieptewarmte wordt zo het optimale resultaat behaald.  

Slime line Combo

De Slimline Combo  werkt volgens een vast patroon, waarbij de spieren middels een serie elektrische impulsen gespannen en ontspannen worden. De spieren c.q spiergroepen worden getraind, zonder dat degene die het ondergaat de spieren actief moet belasten. In de meeste gevallen wordt deze manier gebruikt om af te vallen. Maar ook mensen met reuma/fibromyalgie of zij die om wat voor reden dan ook niet kunnen sporten, maar evengoed spieropbouw willen, zijn van harte welkom.

Drie kwartier Slimline Combo staat gelijk aan drie uur fitness of zwemmen.Het gebruik van warmte matten stimuleert de bloedcirculatie en zorgt voor een goede warming-up en geen spierpijn achteraf. De lymfedrainage wordt door de Slimline Combo geactiveerd waardoor men afvalstoffen kwijt raakt, wat weer aanzet tot een betere stofwisseling. Tevens helpt de Slimline Combo uitstekend bij het herstellen van cellulitis en verlichten van striae. De Slimline Combo is uniek omdat:

    • exact op die plaatsen waar men het vet niet wil hebben de omvang wordt verminderd,
    • de conditie wordt verbeterd,
    • de huid wordt gladder en strakker en cellulitis neemt af.

 

Één behandeling duurt +/- 90 minuten waarvan  drie kwartier Slimeline combo en 15 minuten lymfe drainage.

Een kuur telt tien behandelingen en duurt vijf weken, wat neerkomt op twee behandelingen per week. De Slimline Combo in combinatie met een voedingsadvies maakt vele centimeters minder. Voor en tijdens de kuur wordt men gewogen en gemeten.

Body wrapping

 Body wrapping creme met zeeealgen is al lang een bekende methode. Het doel ervan is het verbeteren van het huidbeeld bij cellulitis en het verminderen van de lichaamsomvang. De combinatie met de crème zorgt ervoor dat ook de diffusie en osmose werking verbeterd wordt. De afvalstoffen sneller uit de cellen verdwijnen, ook de celstofwisseling verbetert door de behandeling met de kaneelcrème. Juist de combinatie van zeealgencrème en de body wrapping is beslissend voor het succes van de behandeling. 

Één behandeling duurt  +/- 90 minuten. Een kuur telt tien behandelingen en duurt vijf weken, wat neerkomt op twee behandelingen per week.