Luminopuncture

De luminopuncture richt zich tot de personen die een terugkeer naar de natuur en de natuurlijke therapieën wensen.

Zij bestaat uit een stimulering van de acupunctuurpunten en de auriculotherapiepunten door een divergente infrarode straal.

Deze methode, volkomen pijnloos, handelt in zachtheid en zonder enige agressie.

Het principe van het gebruik van een straal van licht (op de reflexpunten van de traditionele acupunctuur) dankt zijn ontstaan aan een Amerikaans brevet sinds 1978 gekend. Deze basisuitvinding stelt een frequentiegenerator voor die een infrarode diode stimuleert bevestigd aan het uiteinde van een behandelingssonde.

De Luminopuncture is een techniek en al bekend sinds het begin van de jaren 80, Deze methode gebruikt de laatste geborene en de meest geperfectioneerde van de generators : de Lumino Super, die over 3 verschillende golflengtes beschikt en een heel uitgebreide keus in frequenties. De frequenties vervangen de diepte waarmee de naalden in de  traditionele acupunctuur worden geplaatst tot op een zekere diepte in de huid. Deze frequentie moet voor de punten in het oor op 50 Hertz minimum en voor de punten op het lichaam 150 hertz geplaatst worden.

De resultaten van de Luminopuncture , verreweg hoger dan de andere technieken, zijn te danken aan de Lumino Super die een infrarode diode stimuleert, die op haar beurt een wetenschappelijk bestudeerde macht en een perfecte golflengte verenigt. Deze straal  beïnvloedt de productie van de natuurlijke hormonen door een overdracht van energie naar de te behandelde punten onder de vorm van fotonen.

 

Deze punten, in relatie met het endocriene systeem worden doeltreffend gestimuleerd tot op het niveau van de autonome  zenuwstelsel. Deze zijn belangrijke reactievaten van de producties van de endorfine, dopamine, serotonine  en prostaglandines.

 

 Luminopuncture is geschikt voor de volgende behandelingen :

  • Stoppen met roken
  • Afslanken
  • Welzijn en Relaxatie
  • Stress en Angst
  • Allergieën
  • Menopauze problemen
  • Verschillende pijnen …

 

Bent u enthousiast geworden over deze manier van behandelen, neem dan vrijblijvend contact op via het contact formulier